Всеукраїнська онлайн-конференція з нагоди 95 річниці юннатівського руху

В понеділок, 16.11.2020 року в Києві, в Національному еколого-натуралістичному центрі, відбулося відкриття Всеукраїнської онлайн-конференції з нагоди 95 річниці юннатівського руху. Тут зібралося ціле покоління юних натуралістів: учні шкіл України, гуртківці станції юних натуралістів, їх керівники, академіки, вчені, всі ті, хто не байдужий до майбутнього планети Земля.

Відкрив Всеукраїнське зібрання директор Київського НЕНЦУ Володимир Вербицький, який привітав усіх природолюбів зі святом, подякував за співпрацю та запросив до участі в онлайн-конференції.



Першою звітувала Вінницька область. Директор обласної станції юних натуралістів Драгомирецька О. А. окреслила напрямки роботи натуралістів Вінниччини і запросила учасників розповісти про свою діяльність.

Юні лісівники Сумівської ЗОШ І-ІІІ ступенів першими презентувати свою роботу. Рихтарич Ірина (10 клас), Маценко Дарія (8 клас) розповіли про роботу шкільного лісництва «Юні друзі лісу». А це участь у посадці лісу, допомога у заготівлі соковитих кормів для підгодівлі диких тварин, збір лісового насіння, праця у теплицях Сумівського лісництва, науково-дослідницькі роботи та тісна співпраця з ДП «Бершадський лісгосп», відділом освіти Бершадської РДА, районною СЮН, Сумівським лісництвом.

Виховують любов до природи, навчають любити ліс учителі-наставники Маценко М.М., Грабовська Т.Л., Бабій І.В., Подосовська І.О., Бурянчик А.І.

Дуже приємно бути учасником такого цікавого зібрання, почути щось нове, поділитися досвідом, захистити честь школи, району й області.

То ж успіхів Вам усім, юні натуралісти України!

 

 



17.11.2020 | Aдмін

Вернутись назад