Відбулася онлайн-нарада з керівниками закладів освіти

   29 травня у форматі відеоконференції начальник відділу освіти Бершадської районної державної адміністрації Оксана Тартачна провела традиційну нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти району щодо організованого закінчення навчального року, оформлення шкільної документації та привітала зі святом Останнього дзвоника.
   Провідний спеціаліст відділу Оксана Когут інформувала учасників наради про особливості проведення ЗНО та вступної кампанії у 2020 році.
   До обговорення піднятих питань долучилася завідувач РМК Аделаїда Філімонова, яка акцентувала увагу присутніх на підвищенні кваліфікації педагогічних працівників відповідно плану-графіка на червень. Також було наголошено на проведенні моніторингового дослідження щодо Оперативного плану Міністерства освіти і науки України на 2020 рік.


    Методист Олена Процепова наголосила на вчасному звітуванні директорів закладів загальної середньої освіти перед громадськістю та педагогічними колективами.
    На завершення очільник відділу освіти вкотре наголосила на необхідності безумовного дотримання обмежень в умовах пом’якшення карантину.
    Матеріали онлайн - наради надіслані у заклади загальної середньої освіти для практичного використання.

 



31.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад