Онлайн- виставка дитячих малюнків «Цвіт маку – цвіт пам’яті!»

    У цьому році День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом припали на період, коли вся країна знаходиться на карантині. Тому відзначення цих пам’ятних дат відбулося у незвичному форматі – переважна більшість заходів проходила онлайн. 
     Заклади загальної середньої освіти району організували в мережі Інтернет години спілкування та тематичні уроки. У бібліотеках відбулися віртуальні книжкові виставки, майстер-класи по виготовленню символу пам’яті. Учні шкіл вшанували визволителів у флешмобах та конкурсах дитячих малюнків. 
https://www.youtube.com/watch?v=MyBAfMJT0gw


    До Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України відділ освіти ініціював проведення он-лайн виставки малюнків учнів «Цвіт маку – цвіт пам’яті!». На малюнках - дитячі уявлення про весну 1945 року. Олівцями і фарбами діти малювали радість перемоги і гірку пам’ять про страшні події воєнних років. Надписи «Пам’ятаємо, перемагаємо» і «Ніколи знову» та символ червого маку стали ключовими складовими дитячої творчості.



13.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад