Черговий крок до зірок - мрії збуваються!

    Підтримка та розвиток творчих здібностей кожної дитини - головне завдання педагогів, батьків та людей, які самі досягли успіху. Одним із прикладів впевненої ходи до  мети є бершадчанин Сергій Іванченко - вихованець Будинку дитячої творчості,  учень Бершадської ЗОШ №1 та дитячої музичної школи (викладач Лариса Баранова).  
    Досвіду участі у конкурсах та фестивалях вокальної творчості Сергія може повчитися будь-хто. Переможні І місця та Гран-прі в Міжнародних, Всеукраїнських конкурсах, телевізійних проектах з вокального мистецтва, почесне звання обласної та районної премії  "Людина року", знайомства з відомими українськими співаками, композиторами та шоу-менами, незліченна кількість виступів на сценах. 


    І ось чергова нагорода - участь у стипендіальній програмі  корпоративного фонду "Подільська громада" від  відомого українського гурту ТІК. 
   Мета Стипендіального конкурсу - підтримувати й розвивати талановитих дітей та молодь, шляхом надання коштів для оплати за навчання в музичних навчальних закладах, придбання необхідних музичних інструментів чи іншого необхідного приладдя.  
Розгляд заявок та надання грантів відбулось під час засідання Експертної ради, до складу якої входили відомі суспільні діячі  міста Вінниці, представники ЗМІ, члени Правління та Наглядової ради Фонду, представники гурту «ТІК». Переможці конкурсу - юні таланти м.Вінниці, та районних центрів Вінниччини.
Лідер гурту Віктор Бронюк вручив Сергію Іванченку подарунок у вигляді електроакустичної гітари (від партнера фонду громадської організації "Спільна справа" та Андрія Турка). Зичимо Сергію нових творчих злетів та упевнено крокувати до мети!
Юрій Баранов, директор Бершадського БДТ 


12.03.2020 | Aдмін

Вернутись назад