Семінар завідуючих та методистів закладів дошкільної освіти

     Семінар завідуючих та методистів проведено на базі закладу дошкільної освіти «Барвінок» с.П’ятківка. Яскравим цвітінням хризантем, оновленим фасадом закладу та дзвінким дитячим гомоном садочок привітно зустрів гостей.
   Завідуюча Макарчук Людмила Павлівна розповіла про те, що в закладі функціонує 2 різновікові групи, які відвідують 35 дітей. В штатах – 2 вихователя, 2 помічники вихователя, 2 опалювачі та бухгалтер. За останні роки проведено якісні сучасні ремонтні роботи, утеплено стіни, встановлено теплі підлоги, облаштовано спортивну кімнату та значно покращено матеріально-технічну базу. Слова вдячності за підтримку, небайдужість та постійну допомогу лунали з уст завідуючої на адресу народного депутата України М.І.Кучера, директора філії ПрАТ «Зернопродукт МХП», сільського голови Л.А.Свистуна. 


     Присутні керівники навчальних закладів району мали змогу ознайомитись із роботою закладу, впевнитись в тому, що для дошкільнят створені всі належні умови для їхнього розвитку.
    Переглянули комплекси вправ ранкових гімнастик та інтегровані заняття в ясельно-молодшій групі та в середньо-старшій групі.
    Для формування пізнавальних та професійних мотивів та інтересів проведено ділову гру «Підвищуємо професійну управлінську компетентність» 
    Батьки вихованців продемонстрували свою активну позицію у вихованні дітей, прийнявши участь у розвазі «Веселий ярмарок».
  У семінарі взяли участь сільський голова Л.А.Свистун та спеціаліст філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» М.І. Прокопець. Леонід Андрійович привітав присутніх, розповів про активну співпрацю сільської ради для покращення матеріально-технічної бази, урізноманітнення харчування вихованців, участі в обласних Проектах розвитку територіальних громад та активної співпраці всіх гілок влади. Для вихованців закладу від виконкому сільської ради подаровано ноутбук.
Свистун Н.Є., методистс РМК
 


30.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад