Весніють «Проліски надії-2019»

     22 лютого на базі Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 відбувся районний етап щорічного обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії - 2019».
     З вітальним словом до учасників фестивалю звернулась начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту Бершадської РДА Тартачна Оксана Михайлівна, яка відзначила, що фестиваль «Проліски надії» відкрив чимало нових талановитих імен, творчих колективів, гарних виконавців.
     Підготовка та участь у фестивалі дала змогу дітям проявити себе, розкрити і розвинути свої таланти й обдарування виступаючи у різних художніх жанрах. 
      В районному етапі фестивалю були представлені найкращі творчі колективи. Концертна програма була насиченою: звучали сучасні та українські народні пісні, виступали сопілкарі, ансамблі народних інструментів, продемонстрували свою майстерність хореографічні колективи. 


     Захоплення викликали виступи вчительського та учнівського колективу Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ніжними голосами чарували дует та ансамбль учителів Бершадської ЗОШ  І-ІІІ ступенів №3 та тріо Шляхівської школи. Новими сучасними  мотивами  дивував вокально-інструментальний квартет Війтівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.       Затамувавши подих, присутні у залі слухали народні мелодії у виконанні зразкового ансамблю сопілкарів «Жайвір» та гурту «Щедрограй» Баланівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Своєю майстерністю вразили танцювальний колектив школи №3, ансамбль «Барабанщиці» Баланівської  школи та хореографічний колектив «Міраж» Будинку дитячої творчості.
Закінчився концерт виступами вчительських та учнівських хорових колективів Красносільської та Флоринської шкіл.
     Вдячні глядачі тепло зустрічали виконавців та проводжали їх бурхливими оплесками. Вдало підібраний репертуар, вишукані костюми, високий рівень виконавської майстерності не залишили байдужими нікого – ні учнів, ні вчителів, ні батьків, ні членів журі. 
     Учасники та гості фестивалю отримали незабутні враження від почутого та побаченого і ще раз переконалися, що наші освітяни живуть, працюють і виховують дітей з «Україною в серці». 
     Переможці районного етапу братимуть участь у зональному обласному етапі фестивалю, що буде проведений оргкомітетом за участі обласного журі. 
Тож нехай фестиваль і надалі відкриває нові імена та творчі колективи.
     Бажаємо учасникам нових творчих задумів, відкриттів, успіхів і перемог на найбільших сценах та у найпрестижніших конкурсах.


25.02.2019 | Aдмін

Вернутись назад