Онлайн-нарада за результатами атестації педагогічних працівників

     08 квітня на базі КУ «Бершадський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулась онлайн-нарада із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти за підсумками атестації педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році.
     Директорка центру Оксана Когут довела до відома, що чергову атестацію ІІ рівня пройшли  103  педагогічні працівники. З них:

- 16 директорів та заступників директорів з навчально-виховної й виховної роботи закладів загальної середньої, дошкільної освіти на відповідність займаній посаді;
- 12  педагогів, закладів загальної середньої освіти, у яких не створено атестаційні комісії;
- 5 працівників  закладів  позашкільної освіти та КУ «Бершадський інклюзивно-ресурсний центр»;
-  20 вихователів закладів дошкільної освіти Бершадської міської територіальної громади;
- 39 працівників галузі освіти на присвоєння та відповідність кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та  27 - на відповідність педагогічних звань «старший учитель», «учитель-методист», «вихователь-методист»;
- 2 педагогам встановлено педагогічне звання «старший учитель», одному - «учитель-методист».
     За результатами клопотань із закладів освіти  6  педагогів будуть нагороджені грамотами Департаменту гуманітарної політики за сумлінну працю та впровадження інновацій в освітній процес; 17 фахівців – грамотами відділу освіти та спорту Бершадської міської ради.
    Оксана Миколаївна детально зупинилася на алгоритмі проведення атестаційних заходів у школах, достовірності та своєчасності оформлення документації; надала роз’яснення щодо особливостей роботи комісії ІІ рівня. 
 Директорка також зупинилася на питаннях самоосвітньої діяльності педагогічних працівників в умовах дистанційного навчання та особливостях курсової перепідготовки. 



 
 


Продовження тексту новини



13.04.2021 | Aдмін

Вернутись назад