ЗНО з української мови та літератури

    Вчора, 30 червня, відбулося зовнішнє незалежне тестування з української мови та літератури.  В  нашому районі в основній сесії ЗНО задіяно два пункти  тестування: Бершадська ЗОШ №1 та Бершадська  ЗОШ №3.  Для проходження тестування в школах нашого міста були зареєстровані  315 та 300 чоловік відповідно. Не з’явились для проходження незалежного оцінювання  35 чоловік в БСШ №1 та 56 учасників в БСШ №3. Бершадські пункти тестування приймали в себе випускників з Бершадського, Тростянецького  та  Чечельницького районів.
    Робота на пунктах ЗНО організована чітко та злагоджено з дотриманням усіх вимог «Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в період карантину в зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)», затверджених Головним державним санітарним лікарем України.
    Дякуємо за гарну роботу відповідальним за пункти тестування, усім залученим до тестування педагогам, медикам та працівникам поліції! 
   Учасникам тестування – успіхів, удачі!




01.07.2020 | Aдмін

Вернутись назад