Бібліотечні уроки в Бершадській загальноосвітній школі І-ІІ ст № 2

Місяць шкільних бібліотек Бершадщини у цьому році пройде під гаслом «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини” (Присвячений 100 річному ювілею В. Сухомлинського). У бібліотеці Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 проведені бібліотечні заняття для учнів 1-х класів.
Бібліотекар Усата Ю.М. ознайомила майбутніх читачів з біографією письменника, наголосивши на тому, що Василь Олександрович був дуже здібним, старанним та успішним учнем. Також діти переглянули відеролик у якому змогли побачити як педагог проводив уроки під відкритим небом, поділилися думкою про те, як вони розуміють поняття “Школа під Голубим Небом”. Та прослухали поради В. Сухомлинського дітям.


А на завершення Юлія Миколаївна зачитала учням оповідання “Відлітають журавлі”. Разом обговорили те, що саме такою, як зараз осінньою порою, вони відлітають у теплі краї і дуже важко їм прощатися з батьківщиною.
Діткам дуже сподобалося це оповідання, а у подарунок вони отримали журавликів, саме тих “патріотів” із оповідання. Ще одним сюрпризом для школярів стали листи, які через бібліотекаря персонально адресував учням сам Василь Олександрович Сухомлинський, у які вклав свої кращі казки та оповідання. Дітям було запропоновано відповісти на такий лист малюнком до даних творів.


29.10.2018 | Aдмін

Вернутись назад