Відбулася нарада з керівниками закладів освіти громади

    Відповідно до плану роботи відділу освіти та спорту Бершадської міської ради у приміщенні зали засідань КО «Бершадська дитячо-юнацька спортивна школа «Ровесник» відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади. 
  Начальник відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Оксана Тартачна визначила пріоритетні напрямки діяльності закладів освіти громади протягом травня-червня 2021 року, акцентувала увагу присутніх на особливостях завершення 2020-2021 навчального року, що зумовлені необхідністю ведення освітнього процесу в дистанційному форматі через погіршення епідемічної ситуації та звернула увагу на недопущенні проведення масових заходів, пов’язаних із закінченням навчального року. Оксана Михайлівна  також довела до відома керівників закладів освіти громади  порядок проведення відпускної кампанії у 2021 році.
 Провідний спеціаліст відділу освіти та спорту Людмила Якушенко  зупинилася на  нормативній базі, що регламентує завершення навчального року, особливостях проведення зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації здобувачів освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020-2021 навчальному році, а також повідомила про необхідність та порядок здійснення попереднього замовлення документів про освіту для  випускників 2022 року.
   Заступник начальника відділу світи та спорту  Бершадської міської ради Оксана Ковальчук ознайомила присутніх з результатами проведення конкурсу на визначення опорних закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади.   
  Директор КУ «Бершадський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Оксана Когут повідомила про зміни в організації харчування дітей та впровадження нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти у 2021-2022 навчальному році.

 Наприкінці наради було  розглянуто питання господарської діяльності, підготовки до завершення 2020-2021 навчального року, окреслено завдання щодо реалізації основних заходів у галузі освіти територіальної громади.

Людмила Якушенко,  провідний спеціаліст відділу            
 


Продовження тексту новини



18.05.2021 | Aдмін

Вернутись назад