День закоханих. Свято в Будинку дитячої творчості

За підтримки Бершадського міського голови Драгана Віталія Григоровича, за ініціативою відділу освіти та спорту Бершадської міської ради, з 5 по 14 лютого 2021 року на сторінці фейсбук Бершадського будинку дитячої творчості відбувся інтернет-конкурс листівок, виробів та малюнків "Valentine's Day".

До участі у конкурсі було запрошено усіх зацікавлених дітей та їх батьків, жителів Бершадської ОТГ. 74 учасники віком від 6 до 14 років - вихованці гуртків позашкілля, учні Бершадської ЗОШ№1 та №3, Війтівської, Устянської, Бирлівської, Флоринської ЗОШ створили на просторах фейсбуку справжнє дитяче творче свято.

Вимоги часу перенесли учасників та глядачів у онлайн формат. Але це не стало перешкодою. Яскраві вироби, листівки,  подарунки до дня Валентина, виготовлені юними майстрами прикрасили стрічку новин кожного, хто долучився до голосування за учасників. Конкурс об’єднав і дітей, і дорослих, і міста, і села, навіть країни.

При визначенні результатів конкурсу першочергово враховувались майстерність учасників, оригінальність виконаної роботи, презентація виробу, охайність виконання.  Вироби оцінювались у номінаціях: «Оригінальний жанр», «Подарунки-сувеніри», «Листівки-валентинки», «Аплікації». До оцінок журі додавались бали за вподобаннями глядачів, їх коментарі, кількість поширень.

За підсумками інтернет-конкурсу учасники нагороджені електронними Дипломами Гран прі,  І, ІІ та  ІІІ ступенів у кожній номінації та віковій категорії. За результатами глядацького голосування володарям Гран прі видано Сертифікат учасника конкурсу із вказаними результатами вподобань та кількістю переглядів у мережі Фейсбук.

Запрошуємо переглянути звіт про інтернет-конкурс листівок, виробів та малюнків "Valentine's Day".

Юрій Баранов, директор Бершадського будинку дитячої творчості

 



Продовження тексту новини



15.02.2021 | Aдмін

Вернутись назад