Зимова казка

Зима – найказковіша та найдивовижніша пора року! Діти та дорослі чекають, коли ж випаде перший сніг, тому що всі люблять  веселі розваги з сніжками, катання з гірки на лижах та санчатах. А ще зі снігу можна ліпити різні фігури: сніговиків, снігових баб із діточками, різноманітних казкових та вигаданих героїв.

Цьогоріч, хоч із запізненням, сніг випав рясно. Працівники позашкілля (Бершадських станцій юних техніків та юних натуралістів) використали сніг як матеріал для творчості.

На ігровому майданчику у міському парку керівники гуртків створили казкову країну,  додавши маленьким жителям нашого міста «сніговий настрій». Дорослі майстри Бершадської станції юних техніків виліпили снігові фігури кота та черепахи, одягнули дерево в ошатну білу сукню, а ще бажаючі могли покататись в сніговому автомобілі.

Керівники гуртків Бершадської станції юних натуралістів, як чарівні феї, створюючи снігові фігури додали до білого кольору зими трохи  різноманітності, тож снігові фігури вийшли яскравими, кольоровими  та казковими.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати зимову галерею, створити свої шедеври, згадати чарівні дні дитинства!



Продовження тексту новини



04.02.2021 | Aдмін

Вернутись назад