Стартував проєкт «Електронні сервіси для вступників»

   Державне підприємство «Інфоресурс» за інформаційної підтримки Освіта.ua розпочинає публікацію серії відеороликів про електронні сервіси для цьогорічних вступників до закладів вищої освіти.
   У відеороликах, що публікуватимуться щотижня, абітурієнти та їхні батьки зможуть дізнатися про особливості використання електронних ресурсів під час вступу, зрозуміти, як оцінити свої шанси на вступ на певні спеціальності та як обрати саме той заклад освіти, можливість вступу до якого буде найбільш вірогідною. 
   Відповідно до Умов прийому до закладів вищої освіти, вступ відбувається шляхом подання заяв через електронну систему, де вступник має створити електронний кабінет і надалі обрати заклад освіти, форму навчання та спеціальність.
   Це здається складним, але пропонуємо розглянути процес вибору спеціальності трохи глибше. Переглянувши серію відеороликів ви побачите, що процес вступу є прозорим і зрозумілим.
   Детальніше про інфопроєкт дивіться у вступному відео від директора Державного підприємства «Інфоресурс» Оксани Бєлік. 
   Відеоролики будуть виходити два рази на тиждень на сторінках Facebook сайту Освіта.ua та Державного підприємства «Інфоресурс», а також на YouTube каналі Освіта.ua. Підпишіться на відповідні сторінки, щоб отримувати повідомлення про нові випуски.
 

 



Продовження тексту новини



01.02.2021 | Aдмін

Вернутись назад