Перемога в проєкті «Здорові і сильні діти – запорука міцності держави»

   В Опорному закладі «Шляхівська загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів імені ГСП Кузика Г.Й.» встановлено новий сучасний спортивний майданчик з вуличними тренажерами. Школастала переможцем у ХVІІ обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад  «Здорові і сильні діти – запорука міцності держави». 
   Метою проєкту було створення умов для фізичного розвитку дітей та дорослих громади, поєднання зусиль усіх зацікавлених сторін у важливій справі формування у громадян усвідомленої необхідності піклування про своє здоров’я, у залученні дітей, молоді та дорослого населення до занять спортом, пропаганди здорового способу життя.
   Закупівлю обладнання для спортивного майданчика здійснено відділом освіти Бершадської райдержадміністрації через систему ProZorro. Загальна вартість проєкту становить 137 тисяч грн., з них з фонду конкурсу - 55 тис. грн., співфінансування Шляхівської сільської ради - 42 тис. грн., ТОВ «Світанок – Агросвіт» - 20 тис. грн., ГО «Соціальний центр МХП» - 20 тис. грн.


   Колектив Опорного закладу щиро дякує обласній раді за можливість брати участь у проєктах, які дозволяють покращувати якість надання освітніх послуг за рахунок створення додаткових умов, та команді проєкту «Здорові і сильні діти – запорука міцності держави» за підтримку та допомогу: Ніні Кравець, голові Шляхівської ОТГ, Олегу Ковбасюку, голові  ТОВ «Світанок – Агросвіт», Олександру Кучеру, голові  ГО «Соціальний центр МХП», Оксані Тартачній, начальнику відділу освіти Бершадської РДА. 
   Сьогодні покращення здоров’я дітей є пріоритетним завданням громадськості, запорукою міцності держави, її майбутнього.
 


07.12.2020 | Aдмін

Вернутись назад