ХХ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

    Наприкінці листопада 2020 року стартував ХХ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення» на тему: «Торуй свій шлях – той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус). 
     Мета Конкурсу: активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, виявлення здібностей та обдарувань. 
         Захід проводиться у чотири етапи:

1-й етап  -  у  загальноосвітніх,  професійно-технічних  і  позашкільних  навчальних    закладах,   за  результатами  якого  визначаються  по  одному  переможцю  в кожній номінації;
2-й етап  - у районних центрах і містах обласного підпорядкування,  за результатами якого  визначаються по три переможці в кожній номінації;
3-й етап – в обласних  центрах,  містах  Києві,  за результатами якого визначаються по п'ять  переможців у кожній номінації;
4-й (підсумковий)  етап  -  у місті Києві. Всеукраїнське журі Конкурсу підбиває підсумки та  визначає  по  27  переможців  у  кожній номінації.
 


     Інструктивно-методичні рекомендації:

На Конкурс необхідно подати заявку, копії свідоцтв про народження, паспортів, адреси учнів-учасників, відповідні назви закладів освіти, довідки-подання та копії паспортів учителів, які підготували переможців.
Авторські роботи (у номінації «Література» - вірші, оповідання, есе, нариси, розповіді тощо; у номінації «Історія України і державотворення» - пошуково-дослідницькі роботи).
Матеріали на Конкурс подаються в електронному варіанті на електронну адресу КУ «Бершадський центр професійного розвитку педагогічних працівників» до 25.12.2020 року.

Олена Деркач, консультант КУ «БЦПРПП»
 


01.12.2020 | Aдмін

Вернутись назад