Відзначення Дня толерантності у закладах освіти Бершадського району

У листопаді 2020 року у закладах освіти Бершадщини відбулися заходи, присвячені Дню толерантності. Бути толерантним означає бути терпимим, співчувати чужому горю, вміти вчасно прийти на допомогу. То ж формувати у дітей добропорядність, чесність, утверджувати позитивні якості – це і є сьогочас найважливішим завданням батьків і вчителів.

З цією метою у школах району проведено бесіди, лекції, тренінги «Толерантним бути модно», «Терпимість – це важливо!», «Будьмо толерантними!», «Духовні цінності», створено відеоролики та онлайн-презентації «Співчуття – крок до вихованості», «Подбаймо про інших», анкетування «Наскільки ти толерантний», конкурси «Толерантність у висловах», онлайн-репортажі «Толерантність до природи», захист тематичних проєктів «Толерантність до мов та культур інших народів». У шкільних бібліотеках створено тематичні виставки періодичної преси «Толерантність у нашому житті», «Толерантність і сьогодення».

Формуючи у дитини терпимість, ми тим самим утверджуємо її свідоме ставлення до оточуючого світу, засноване на рисах людськості, поваги, бажання творити добро. Адже толерантність – це взаємодія, заснована на терпимості та повазі до інших. 

Олена Деркач, консультант КУ «БЦПРПП»



Продовження тексту новини



23.11.2020 | Aдмін

Вернутись назад