Освітян Бершадщини привітали із професійним святом

   З професійним  святом, працівників освіти Бершадщини привітали голова райдержадміністрації Сергій Кавун, голова районної ради Михайло Бурлака та заступник міського голови Віталій Синявський. У зв’язку з карантинними обмеженнями традиційний формат святкувань  дещо змінено, але незмінною залишається повага до вчителя, вдячність учителю і визнання особливості та важливості педагогічної справи.
   Немає людини, яка б не поверталася подумки в шкільні  часи, згадуючи своїх вчителів, які з ним пройшли цей шлях.
#Усе_починається_з _учителя – хештег цьогорічного свята у Бершаді.  Бо саме вчителі закладають підґрунтя для подальшого розвитку і успіху людини. Коли навчаючи,  віддають частину свого серця.


     Керівники району та міста вручили Дипломи   лауреатам цьогорічної Премії «Таланти Бершадщини». Ними стали:
номінація «Учень року»- випускник Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст №3 Олександр Садурський, педагог Микола Половинченко
номінація «Лідер року» - учениця Баланівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст Аліна Опацька- наставник Лариса Криворуцька
номінація «Спортсмен року»- учень Маньківської загальноосвітньої школи І-ІІ ст Іван Козяр, тренер Сергій Коваль
номінація «Творча особистість року» - вихованець Бершадської музичної школи ім. Р. Скалецького Максим Сполітак, педагог Кристина Мураховська
     День працівника освіти – це спільне  професійне свято учителів, учнів, батьків. Бо освітній процес складний і багатожанровий, потребує спільних зусиль. За сумлінну творчу працю, особистий внесок у справу навчання і виховання Почесними грамотами Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації відзначено:
-директорку опорного навчального закладу Шляхівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст – Людмилу Кравець;
-учительку історії Баланівської загальноосвітньої школи І-ІІІст Ірину Корнелюк;
- бібліотекарку Устянської загальноосвітньої школи І-ІІст. Віру Сировець;
-завідувачку ДНЗ «Колосок»  с.Баланівка Тамілу Федорак;
-виховательку ДНЗ «Світлячок» с. Війтівка Варвару Каратнюк;
-завідувачку ДНЗ «Сонечко» с.Тирлівка Ірину Данішевську.
    І вже за традицією визначено лауреатів року за цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працелюбність у номінації «Учитель року» - 2020  визнано учительку історії Баланівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. – Ірину Корнелюк. У номінації «ЗНО-2020»  нагороджено колектив Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст №1- директор Олексій Погончик. У номінації «Інтелектуальна еліта» - відзначено педагогічний колектив Війтівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.- директор Володимир Джужук. У номінації «Дошкілля» кращим визнано колектив ДНЗ «Сонечко» - завідувачка Оксана Шевченко. У номінації «Позашкілля» нагороду отримав колектив Бершадської станції юних техніків –директорка Олена Парахонич. У номінації «Обдарованість і творчість» нагороджено колектив Баланівської загальноосвітньої школи І-ІІІст- директор Олександр Острук.
    Грамотами та кубками за спортивні досягнення нагороджено команди Флоринської, Бершадської №3 та Осіївської загальноосвітніх шкіл
Вітаючи  освітян керівники району та міста  відзначили вагому роль вчителя у вихованні підростаючого покоління, подякували педагогам за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння, за натхненну працю.
 В онлайн-режимі педагогів Бершадщини вітали барабанщиці і сопілкарі із Баланівки, зразковий колектив естрадного танцю «Мрія»  та  наймолодші школярі.
Вітання вчителям https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=3sdmL0OV__c&feature=youtu.be

 



06.10.2020 | Aдмін

Вернутись назад