Всесвітній день вчителя – професійне свято всіх учителів, викладачів і працівників освіти

     Щорічно 5 жовтня відзначається Всесвітній день учителя (World Teaches 'Day) – професійне свято всіх учителів, викладачів і працівників сфери освіти – день, у який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також неоціненний внесок у розвиток суспільства.
     У цей день ООН пропонує батькам і всім громадянам на хвилину задуматися про те, як змінив їхнє життя гарний учитель, пам’ять про якого вони зберегли.
   На сьогодні Всесвітній день учителя відзначають понад 100 держав світу, хоча деякі країни мають також національний День учителя. Зокрема, у першу неділю жовтня в Україні традиційно святкують День працівників освіти, або як його ще називають День учителя.
    Вчитель — це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців – гідними, розумними, освідченими.
 


   Саме до Дня працівників освіти 02 жовтня 2020 року проведено свято під гаслом «#Усе_починається_з_учителя». Освітяни Бершадщини показують високі результати в роботі, і найкращим підтвердженням цього є учні, які займають призові місця на різного рівня олімпіадах, які вдало здають ЗНО, вступають до омріяних вузів.
   Кожна праця має свою винагороду. На святі лауреатів районної премії «Таланти Бершадщини» нагороджено Дипломами та грошовими сертифікатами в розмірі трьох прожиткових мінімумів, а їх наставникам в розмірі двох прожиткових мінімумів. Творчим, відданим своїй праці, наполегливим педагогам вручено грамоти Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації та дипломи відділу освіти Бершадської райдержадміністрації.
    Усій освітянській спільноті, кожному вчителеві щира вдячність за працю, за виховання підростаючого покоління, науку і добро. Бажаємо сил, терпіння, підтримки, інновацій, міцного здоров’я, щастя і усіляких життєвих гараздів, матеріального достатку та нових успіхів у житті і професії. Нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай Ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги.
   Всіх хто свідомо обрав свій шлях, тих, хто готовий йти в ногу з часом, швидко приймати рішення, користуватися новими засобами, працювати на сучасних платформах, бути чуйним, терплячим, винахідливим і навіть магічним, щиро вітаємо з Всесвітнім днем учителів!
    Осінні квіти і найкращі слова побажань на адресу вчителя від учнів Бершадської загальноосвітньої школи №1
https://www.youtube.com/watch?v=3sdmL0OV__c&t=17s


06.10.2020 | Aдмін

Вернутись назад