НАВЧАННЯ В УМОВАХ КАРАНТИНУ: Устянська ЗОШ І-ІІІ ст.

     Навчальний рік розпочався, але у новому форматі та за новими правилами. 239 учнів Устянської ЗОШ І-ІІІ ступенів з радістю сіли за парти. Однак цей рік дуже особливий, він проходить під гаслом «Скажемо «Ні» коронавірусу». Наша школа готова йому протистояти, врахувавши усі рекомендації МОН і МОЗ.
   Відкрито три входи до школи, обладнано спецпости, де адміністратор та черговий учитель стежать, аби всі заходили у масках та обов’язково обробляли руки антисептиком. Медичний працівник проводить температурний скринінг. Діти добре знають, що рухатися коридорами треба тільки за розміткою на підлозі та стінах, дотримуючись дистанції. 
У кожному кабінеті та коридорі є спеціальні контейнери для використаних масок.


   Учителі щоденно контролюють самопочуття учнів, проводять роз’яснювальні бесіди про респіраторну гігієну та етикет кашлю. 
     Змінено розклад дзвінків для молодших школярів, це дозволяє уникнути скупчення учнів на перервах.
     Щоб діти частіше були на свіжому повітрі, учителі проводять окремі уроки у «зелених класах».
Класні кімнати провітрюються згідно графіка, а в кінці робочого дня проводиться обов’язкова дезінфекція приміщень і поверхонь.
     Розроблено безпечний графік харчування дітей у їдальні та організований індивідуальний питний режим. 
     У школі створено комісію, яка протягом дня стежить за дотриманням протиепідемічного та дезінфекційного режиму.    Адміністрація та вчителі закладу роблять усе можливе для того, щоб вберегти здоров’я та організувати належне навчання і виховання дітей.


21.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад