У Баланівці новий шкільний автобус

     17 вересня 2020 року у Баланівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів сталася радісна подія – учнівська громада отримала новенький шкільний автобус. На подвір’ї навчального закладу поряд з довгоочікуваним подарунком відбулося святкове дійство з цієї приємної нагоди .
Вручити подарунок школі завітали голова РДА Сергій Кавун, голова районної ради Михайло Бурлака, начальник відділу освіти Оксана Тартачна, сільський голова Віталій Казміревський.
Гості щиро привітали педагогічний та учнівський колективи зі знаковою подією у їхньому шкільному житті, зазначивши, що новий автобус буде підвозити школярів не лише щоденно на заняття, а й на олімпіади, конкурси, екскурсії. Побажали дітям успіхів у навчанні та відмітили, що найкращим подарунком для влади будуть дитячі здобутки та відзнаки.


Директор школи Олександр Острук від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, батьків, подякував представникам влади та усім, хто долучився до придбання автобуса, за чудовий подарунок школі, який став можливий завдяки функціонуванню державної програми «Шкільний автобус», що активно впроваджується на теренах України. Потреба у заміні старого транспорту в Баланівській школі назрівала давно, адже тут навчаються багато дітей, що долають більше трьох кілометрів до закладу освіту.
Перерізання символічної стрічки дало старт новому маршруту нашого автобуса вулицями рідної Баланівки.

Відбулося не просто вручення автобуса. Адже транспортний засіб – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків і, звичайно, гарантування рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості. Ми бачимо, що нині держава виконує усі свої обіцянки. 



18.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад