З Днем знань і початком навчального року!

Дорогі школярі! Шановні педагоги!
     Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!
День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.
    У ці дні урочисто лунає знайома і дорога всім мелодія Першого дзвоника.
Надзвичайно хвилююче вона звучить для першокласників, які в цей святковий день ступають на дорогу Знань. З особливим трепетом звертаємось до першокласників – нехай ваш шлях буде захоплюючим, цікавим та надзвичайно пізнавальним. Гарної вам подорожі країною знань!
   Не менш важливим перший день навчального року є й для випускників. Бажаємо наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення поставлених життєвих цілей. Упевнені, що саме молодь з новим світоглядом, творчим мисленням, активною громадянською позицією здатна розвивати економічний та інтелектуальний потенціал держави, зберегти надбання поколінь та забезпечити гідне майбутнє України.


   У цей день хочеться сказати слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі. Дорогі колеги, шановні вчителі, пам’ятайте – саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни.
    В освіті нема місця байдужим і випадковим людям. Яскрава, творча, ініціативна особистість – портрет учителя нової доби. Покладаємось на ваші мудрість, професіоналізм і терпіння. Віримо, що разом ми зможемо реалізувати непрості завдання, що стоять перед сучасною українською освітою. Від усієї душі бажаємо вам злагоди, добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці! Зичимо, щоб кожен ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи.
З повагою, відділ освіти
Бершадської райдержадміністрації
https://www.youtube.com/watch?v=AWx3XayNFT4&t=9s
 


01.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад