Школи району готові до початку навчання

   З метою моніторингу готовності закладів середньої освіти та дошкільних закладів до організованого початку нового 2020-2021 навчального року до роботи в умовах адаптивного карантину з 17 по 25 серпня тривали об’їзди. 
   27 серпня голова Бершадської райдержадміністрації С.Кавун, начальник відділу освіти О.Тартачна, спеціаліст відділу освіти О.Ковальчук та головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бершадського МУ ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Т.Савчук відвідали Баланівську, Бирлівську, В.Киріївську, Устянську, Флоринську, та три міські школи. 


   Відповідно до рекомендацій МОЗ, освітяни розробили ряд заходів та алгоритм дій в умовах адаптивного карантину. До прикладу, соціального дистанціювання дотримуватимуться за рахунок унеможливлення масових скупчень: буде відкрито декілька входів до шкільних будівель, збільшено відстань між партами, зроблена розмітка на підлозі для організованого руху коридорами, передбачена можливість проведення уроків на відкритому повітрі. У всіх навчальних закладах обладнано місця для обробки рук та збору використаних масок і рукавичок, заклади освіти забезпечені дезінфікуючими та миючими засобами, обладнано кімнати тимчасового ізолювання.
   Результати огляду, в цілому, засвідчують належний санітарний стан територій, якісне проведення поточних ремонтів приміщень, створення безпечних умов освітнього процесу в умовах карантину.


28.08.2020 | Aдмін

Вернутись назад