Щаслива родина-душа України

  «Щаслива родина - душа України» - під такою назвою проходить обласний конкурс дитячого відеоролика, ініційований Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації до Дня родини 8 липня 2020 року.
   Мета проведення: підвищення ролі родинного виховання у суспільстві, виховання поваги до сімейних цінностей, високих моральних якостей, відповідального ставлення до оточення, активізація творчого потенціалу дітей та сприяння самореалізації вмотивованих дітей, відкритих до комунікації.
   Учні 5 класу Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 Мараховський Назар та Денис представили на обласний конкурс роботу «Щастинки родинного щастя». 
https://www.youtube.com/watch?v=IEGT9azEpOI


Бажаємо їм удачі та перемоги у конкурсі! А також, кожній родині - мирного неба, щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.



08.07.2020 | Aдмін

Вернутись назад