День родини в Україні!

    8 липня в Україні відзначають День родини – свято, яке покликане нагадати про важливість сім'ї для суспільства.
    Це свято було започатковане Указом Президента України всього 8 років тому, його відзначають з 2012 року.
   На думку істориків та соціологів, саме форма родини допомагала протягом багатьох століть визначити основний напрямок еволюції суспільства.
    Сім’я – це джерело любові та поваги, щирості та тепла, це те підґрунтя, на якому будується будь-яке цивілізоване суспільство. Саме родина є тією міцною цеглинкою, з котрої розпочинається держава, її добробут, економічний і культурний розвиток.


Родина є найпершим ціннісним орієнтиром та головним дороговказом на життєвому шляху кожного з нас. Вона формує особистість, знайомить із поняттями добра і зла, вчить довіряти, розуміти і прощати.
Для дітей родина – середовище, в якому у дитини складаються умови її психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку.
Споконвіків український народ славиться своїми родинними традиціями та звичаями. Тепло сімейного вогнища, подружня вірність, турбота про дітей та батьків завжди були і залишаються для нас найважливішими суспільними цінностями.
Зичимо всім родинам миру, злагоди, достатку! Нехай ваші домівки будуть зігріті теплом любові, щирості та взаєморозуміння!


08.07.2020 | Aдмін

Вернутись назад