Онлайн – вікторина та віртуальний усний журнал до Дня Конституції України

Працюємо дистанційно: творча група вчителів Бершадської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 провели онлайн – вікторину та віртуальний усний журнал до Дня Конституції України

Напередодні 24-ї річниці прийняття Конституції України вчителі історії та бібліотекар Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 підготували віртуальний усний журнал "Основи української державності".

 

Гортаючи сторінки інформаційних матеріалів щодо становлення української державності, учасники творчої групи створили онлайн презентацію про історію створення Конституції, державну символіку - своєрідний генетичний код нації, про народні символи України.



Головною метою презентації було розширити знання дітей про Основний Закон держави, про права та обов’язки, які він гарантує всім громадянам нашої держави, про непростий процес прийняття Конституції та його значення для українського суспільства.
Конституція – основний закон будь-якої суверенної держави, в якому прописані найважливіші засадничі основи, на яких базується державний устрій, функції органів влади, права та обов’язки держави, суспільства та громадян.
"Символи держави"
День Конституції України належить до святкових дат, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують наше славне минуле, сьогодення й майбутнє. Конституція - це совість держави. І ми повинні навчити дітей жити в злагоді з совістю, знаючи свої права, виконуючи обов’язки громадян України.
 


28.06.2020 | Aдмін

Вернутись назад