Інтернет-конкурси та олімпіади – чудовий привід перевірити свої інтелектуальні можливості

     Цікаво та з користю завершують навчальний рік одинадцятикласники Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Вони не тільки успішно опанували навчальні програми шкільних предметів, підготувались до ЗНО, а й встигли прийняти активну участь у різних онлайн-конкурсах.
    Свої знання про найвизначнішу особистість в історії нашої країни , неймовірно талановитого і відомого всьому світу письменника і художника Тараса Григоровича Шевченка продемонстрували вони у Всеукраїнському конкурсі
«#ТГШ 206: Таємниця генія Шевченка», організованому у березні 2020 року освітнім проектом «На Урок».    Одинадцять дипломів І ступеня  та один сертифікат його учасника – ось результат участі учнів 11-Б класу в даному унікальному конкурсі.


    Подяку від керівництва проекту за підготовку учнів отримала і учителька української мови та літератури Траченко Альона.
     Не менш результативною була участь випускників і у VI Всеукраїнській інтернет - олімпіаді «На Урок» (Весна 2020) 12 дипломів І-ІІІ ступенів – результат інтелектуального змагання на знання програмового матеріалу з української мови та літератури. Своєрідним підсумком вивчення курсу за вибором «Основи здоров’я» для учнів даного класу стала їх участь у Всеукраїнському конкурсі «Слідами Чорнобиля». Виконуючи лабораторні завдання, школярі мали унікальну можливість не тільки продемонструвати свої знання про атомну енергетику, але й розкрити проблеми захисту довкілля та перспективи збереження здоров’я людей. 
   Подяку від організаторів конкурсу отримала класний керівник, що викладала даний курс – Траченко А.О., а всі 12 одинадцятикласників – відповідні сертифікати.
 
 

 


23.06.2020 | Aдмін

Вернутись назад