Підведено підсумки дистанційної виставки образотворчого мистецтва

    На виконання листа Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 12.03.2020№606, листа відділу освіти Бершадської райдержадміністрації №01-20/60 від 20.03.2020  у рамках підготовки до відзначення у 2020 році Дня памʼяті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років,  Бершадським Будинком дитячої творчості було організовано дистанційні виставки образотворчого мистецтва на тему "Героїчна слава поколінь", "Під мирним небом хай зростають діти" та "Маки пам'яті".   На розгляд журі було представлено біля 30 малюнків учнів загальноосвітніх шкіл району. До участі у виставці-конкурсі приєдналися і вихованці Тиврівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості (директор Олена Єнютіна).



   Діти працювали вдома, тематику обирали самостійно. Кожна робота - відображення дитячих мрій про мир, героїчної пам'яті народу, втілення художніх навичок. Роботи виконані у різній техніці: акварель, гуаш, кольоровими та простими олівцями.

     Грамотами та подякою нагороджено вихованців гуртків Тиврівського РБДЮТ (керівники Куліковська О.Л., Бородаєвська В.І.): Рибенчук Юлію, Синевудську Іванну, Кухар Дарью, Ткачук Богдану, Ткачук Дарію, Рибенчука Артема.
     Призові місця отримали також вихованці гуртків Бершадського БДТ (керівники Чорна Л.І., Громлюк Н.І., Цимбал Р.І.): Цибульська Сабрина,  Стебловська Софія, Підлубна Олеся,  Будкевич Дарья та Будкевич Максим (Бершадська ЗОШ №3), Громлюк Віктор та Каратнюк Антоніна (Війтівська ЗОШ),  Миколюк Ірина, Гоцуленко Вікторія та Цимбал Єлизавета (Бершадська ЗОШ №1), Різник Мар'яна, Базильчук Лілія, Лагода  Олександра та Роговий Олександр (Бирлівська ЗОШ), Буртова Анастасія, Добровольська Оксана, Ланова Ольга, Плахотнюк Антон (Устянська ЗОШ).
Дякуємо учасникам конкурсу! Під мирним небом зростайте, діти!
                                                                               Юрій Баранов, директор Бершадського БДТ   
 

 

 


06.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад