Працює районна атестаційна комісія

   9 квітня 2020 року  відбулося  засідання  районної атестаційної комісії відділу освіти Бершадської райдержадміністрації, на якому розглядалися питання встановлення тарифних розрядів та  присвоєння (відповідність) кваліфікаційних категорій та педагогічних звань  педагогічним працівникам  навчальних закладів району, у яких не створені атестаційні комісії І рівня.
   В умовах карантину розгляд справ проходив без участі педагогічних працівників. Усі матеріали були отримані електронною поштою та опрацьовані секретарем та членами атестаційної комісії.
Всього атестовано  10 учителів закладів загальної  середньої освіти, 25 вихователів закладів дошкільної освіти та 5 керівників гуртків  позашкільних закладів. 


   Атестаційною комісією ІІ рівня також здійснено атестацію керівних кадрів. З них: 8 директорів ЗЗСО, 12 заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи, 9 завідувачів ЗДО, 2  керівники позашкільної освіти та завідувач РМК. 
   У ході атестації члени комісії дотримувалися принципів відкритості, колегіальності, гуманності та об’єктивності  в оцінці  діяльності педагогічних працівників. 


09.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад