Щодо участі у Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі „КОЛОСОК весняний - 2020”

    На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 29.12.2011 № 1561 «Про затвердження Положення про Міжнародний інтерактивний учнівський природничий конкурс “КОЛОСОК», наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту  від 14.02.2012 № 165 конкурс проводиться Львівською міською громадською організацією „Львівський інститут освіти”.
Метою конкурсу є наукова популяризація та пропедевтика природничих наук серед учнів, поширення та впровадження національних освітніх технологій за кордоном, аналіз та запровадження сучасних прогресивних освітніх зарубіжних технологій в Україні.


      Інформація про підсумки Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу „КОЛОСОК –осінній 2019”  розміщена на сайті відділу освіти, фізичної культури та спорту. У конкурсі взяло участь 570 учнів з 21 закладу освіти Бершадського району.    
    Найактивнішими учасниками були учні Березівської (координатор Пастух О.В.), Дяківської (координатор  Шевченко С.М.), Кидрасівської (координатор Пересунько О.А.), Маньківської (координатор  Волощук В.Л.),  М’якохідської (координатор Зінькевич Л.П.) ЗОШ І-ІІ ст.;  Флоринської (координатор Зелененька В.М.),  Бершадської №1(координатор Гуменюк Н.Д.), Бершадської № 3 (координатор Медвідь Ю.С.) ЗОШ 
І-ІІІ ст. 
     Розв’язавши тестові  вправи, учні отримали Сертифікати якості виконання завдань:  «Золотий Колосок» - 302;  «Срібний Колосок» - „Я ♥ фізику” („Я ♥ читати”) – 62,  „Я ♥ біологію” („Я ♥ спостерігати”) – 89, „Я ♥ хімію” („Я ♥ досліджувати” – 114;  сертифікат учасника конкурсу –  111.  Учасники отримали  також  браслети, а  координатори конкурсу -  календарі та плакати. 
     Звертаємо Вашу увагу, що конкурс «КОЛОСОК –  весняний 2020»  відбудеться  16 квітня  2020 року.    
      Тематика весняного конкурсу – «ЖИТИ ЗДОРОВО», «КУЛІНАРНІ МАНДРИ», «ХТО ЩО СКАЗАВ».
      Заявки для участі у природничому інтерактивному учнівському конкурсі „КОЛОСОК –  весняний -2020»  можна подавати  у РМК  до 10 березня 2020 р.  Нагадуємо, що при умові участі у конкурсі  20 учасників 1–4 класів здійснюється передплата на газету „КОЛОСОЧОК”,    на кожних 50 учасників 3–11 класів – передплата  журналу  „КОЛОСОК”.  
         Підготуватися до конкурсу можна за матеріалами,  розміщеними на сайті:  http://kolosok.org.ua/ за посиланнями  запитання для підготовки до конкурсу, матеріали для підготовки до конкурсу.  
       Ваші діти дізнаються багато нового про світ природи, шукаючи відповіді на запитання, стануть допитливими, ерудованими «всезнайками».
       
З повагою,  районний координатор конкурсу "КОЛОСОК"   Ірина Романчук


04.02.2020 | Aдмін

Вернутись назад