Засідання організації лідерів учнівського самоврядування «Мрій! Дій! Надихай!»

    Нові ідеї та енергетика повна креативу і позитивного мислення - так в загальному можна сказати про традиційний збір Бершадської районної організації лідерів учнівського самоврядування «Союз старшокласників «Лідер», який пройшов у 17 січня в районному методичному кабінеті.  Роботу розпочали зі звіту роботи Голови районної організації лідерів учнівського самоврядування, учениці Баланівської ЗОШ Опацької Аліни, а лідер Війтівської школи розповіла про участь у Четвертому обласному Форумі українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!». 
   На засіданні затверджено Положення Бершадської районної організації лідерів учнівського самоврядування «Союз старшокласників «Юність».


   Лідери планували свою роботу на рік, ділилися проектами, які втілюватимуть в життя. Всі питання плану роботи вирішували у формі гри, внаслідок якої координатори відзначили найактивніших серед яких і обрано керівників Мистецько-наукового центру «Ерудит», Центру ідей та мрій «Лідер - це я», Центру з національно-патріотичного виховання та інформаційного центру «Контакт». 
   На завершення заняття координаторами проведено гру «Країна майбутнього». Молодим лідерам було запропоновано застосувати свої вміння на практиці та розробити власні моделі країни майбутнього. Політ фантазії не обмежувався якимись певними рамками, тому окремі учнівські групи могли запропонувати будь-яку ідею на власний розсуд. Наприклад, тут були представлені такі масштабні проекти: мої сучасники з майбутнього, органи управління країни майбутнього, система заохочень та покарань, праця і дозвілля людей країни майбутнього
   Таким чином, участь у роботі районної організації лідерів учнівського самоврядування подарувала школярам не тільки незабутні враження, а й була корисною для отримання знань і досвіду управлінської, організаційної роботи у галузі шкільного самоврядування. Набуті знання можуть бути для них корисними як у позашкільній діяльності, так і у навчанні. Бажаємо успіхів і натхнення задля втілення набутих знань у власних навчальних закладах!


17.01.2020 | Aдмін

Вернутись назад