Новорічні розваги біля ялинки

     Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. «Ялинка, подарунки, салюти, здійснення мрій і побажань, святковий настрій», - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб він пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. 
    Існує думка: як зустрінеш свято Нового року,  так його і проведеш.
    Не обминув радісний, святковий настрій і Бершадські школи №1, №2, №3. 
   Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Тому всі діти з нетерпінням чекали нової зустрічі  біля головної ялинки міста.


      1, 2, 3 січня 2020 року учні разом з учителями Бершадських шкіл та працівниками Станції юних натуралістів, Будинку дитячої творчості та Станції юних техніків взяли участь у розважальних дійствах біля головної ялинки на центральній площі м. Бершадь. 
    У цікавій формі пройшло новорічне свято для учнів шкіл та маленьких  вихованців міських дитячих садочків. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудицію, винахідливість і креативність. Особливо цікавими для дітей були різноманітні конкурси, ігри, флешмоби.
     На згадку про свято діти отримали подарунки від міського голови Кольченка Михайла Івановича та сфотографувалися з Дідом Морозом і Снігуронькою.
     Казка закінчилася, а так хочеться, щоб кожен день став святом для всіх дітей, був незмінно радісним, казковим і незабутнім. 

 



08.01.2020 | Aдмін

Вернутись назад