Педагогіка успіху – стратегія радісного навчання

     19.12.2019р. на базі Великокиріївської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено районний семінар учителів 2-х класів на тему «Формування ключових компетентностей як основа реалізації ідей Нової української школи».
    Учні школи презентували роботу вчителів початкових класів,  орієнтовану  на формування учнівських якостей, потрібних для успішної реалізації в суспільстві, всебічно розвинених громадян і патріотів.
      Учитель Шевчук О.Ф. провела заняття у 2 класі «Що об’єднує українців? РЗМ. Робота з текстом». Ольга Федорівна показала, як діти вчаться обробляти інформацію, досліджувати, працювати в команді, розвивати емоційний інтелект та оцінювати свою діяльність та було націлене на збереження та зміцнення здоров’я школярів: це і ранкова зустріч, вправи для психологічного налаштування, руханки та комунікативні ігри.  


     Роботу майстер-класів  «Диво поруч»  презентували  учителі Безкревна Г.Д. (1 клас), Мазурик В.П. (3 клас), Лірник О.А. (4 клас), які показали різнобічний розвиток особистості дитини. Червоною ниткою пройшов аспект педагогіки партнерства між усіма учасниками освітнього процесу: учителя й учнів, учителя й учителя, що передбачало взаєморозуміння, єдність інтересів і прагнень з метою особистісного розвитку школяра. 
Методичний діалог «Давай поговоримо» провела директор школи Соколюк Т.А.
    Логічним завершенням роботи районного семінару став ”круглий стіл”: «Проблеми. Пошуки. Досягнення в організації роботи вчителів початкових класів», який провела методист РМК Савчук Г.С.
Савчук Г., методист РМК


20.12.2019 | Aдмін

Вернутись назад