Із краю в край ходить Святий Миколай!

     19 грудня на базі  районного методичного кабінету відбулося районне свято «Із краю в край ходить Святий Миколай!», на яке були запрошені діти, що потребують особливої уваги, любові та родинного тепла – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. 
      Організатори свята у формі «домашніх посиденьок» – відділ освіти, фізичної культури та спорту та будинок дитячої творчості. Дітей радо вітали  начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту Оксана Тартачна та методист будинку дитячої творчості Лариса Баранова.
         Учасники заходу познайомились із історією виникнення свята Миколая та традиціями  його відмічання в Україні та різних країнах світу.


         Керівники гуртків дитячої творчості  провели з  дітьми  3 різновікові майстер-класи по виготовленню новорічних сувенірів, а вихованці  вокального гуртка  БДТ подарували зворушливі музичні номери.  Діти також переглянули новорічний «мультик», створений гуртківцями СЮТ – учнями Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 під керівництвом Тетяни Мараховської.
        Звісно, «домашні посиденьки» - це чаювання зі смаколиками, зворушлива бесіда та обмін подарунками.  Відділ освіти, фізичної культури та спорту підготував всім учасникам призи  - книги, настільні інтелектуальні ігри, набори для ручної праці;  цукеркові подарунки діти отримали від служби у справах дітей. Гуртківці станції юних техніків привітали учасників свята новорічними листівками, а «юні натуралісти» - імбирним печивом.  Всі бажаючі мали можливість зробити фото на пам'ять у Новорічній фотозоні.
        Дякуємо будинку дитячої творчості (директор Баранов Ю.М.) за цікаву та змістовну програму, а нашим меценатам – ФОП Маланчук  та хлібопекарні  ТОВ «Світанок-Агросвіт»  с.Шляхова  за смачну випічку.
        Нехай Свято Миколая  буде для всіх святом Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до ближніх.
Ірина Романчук  - методист РМК 
 


20.12.2019 | Aдмін

Вернутись назад