Методичне об’єднання вихователів різновікових груп

    15 листопада 2019 року на базі ЗДО «Пролісок» м.Бершадь проведено методичне об’єднання вихователів різновікових груп. Завідуюча закладом Світлана Бондар повідомила, що на даний час функціонує 2 різновікових групи, які відвідує 42 дітей. Для задоволення освітніх потреб з дітьми працюють 3 вихователя, практичний психолог та медична сестра.
      Присутні вихователі переглянули комплекси вправ ранкових гімнастик в ясельно-молодшій групі за методикою М.Єфіменка «Веселі кошенята», вихователь Валентина Мазур, в середньо-старшій групі – «Веселі стрічечки» та «Козаки», вихователь Олена Волощук та музичний керівник Надія Толстова.


    Вихователь Валентина Кольченко з дітьми ясельно-молодшої групи провела заняття «Їжачку допомагаємо овочі вивчаємо». Вихованці середньо-старшої групи разом з вихователем Оленою Волощук відправились на віртуальну екскурсію музеєм. Під час екскурсії розглянули експонати музею, їх походження, а також зустрілися з майстринею-вишивальницею Ольгою Мартиновою, яка провела для дітей майстер-клас з декоративного оздоблення одягу.
      Вихованці старшої групи підготували розвагу «Пригоди в країні Лимонії».
Наталія Свистун, методист РМК з дошкільної освіти


18.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад