Нарада директорів закладів загальної середньої освіти району

     Відповідно до плану роботи відділу освіти, фізичої культури та спорту 25 жовтня відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти району. Начальник відділу Оксана Тартачна визначила пріоритетні завдання діяльності освітніх закладів протягом вересня-жовтня та акцентувала увагу на плануванні роботи на листопад 2019 року.
     Провідний спеціаліст О. Когут зупинилася на питанні мережі закладів освіти району та  змінах до Порядку замовлення документів про освіту у 2019-2020 навчальному році.


   Завідувач районного методичного кабінету А. Філімонова ознайомила присутніх з особливостями і механізмом атестації та підвищення кваліфікації педагогічних працівників згідно змін, внесених чинним законодавством. Повідомила про початок проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2019-2020 навчальному році. В ході роботи підведено підсумки ІІ етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 
   Проаналізувала  оновлені програми початкової школи та повідомила про проведення тренінгів із впровадження концепції «Нова українська школа» для вчителів-початківців методист Г. Савчук.
    Спеціаліст  відділу освіти, фізичної культури та спорту О. Ковальчук визначила напрямки роботи по запобіганню правопорушенням, злочинності, бездоглядності, суїцидальної поведінки та профілактиці вживання алкогольних і тютюнових виробів неповнолітніми.
   Наприкінці наради було розглянуто питання господарської діяльності, підготовки до опалювального сезону, окреслено завдання щодо реалізації основних заходів у галузі освіти району. 
 


28.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад