Семінар учителів фізики

    22 жовтня 2019 року на базі Флоринської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувався семінар учителів фізики на тему «Розв’язування задач на уроках фізики як засіб формування та розвитку ключових компетентностей учнів».
    Директор школи Усатюк Василь Іванович та заступник директора з навчально-виховної роботи Скалецька Ольга Сергіївна щиро привітали учасників семінару, провели презентацію школи. 
 
 
 


    Учителем фізики Ніколайчук Анною Олександрівною проведено уроки у 10 класі з теми «Гравітаційне поле. Сила тяжіння. Перша космічна швидкість» та у 8 класі – «Узагальнення і систематизація знань з теми «Теплові явища. Температура. Внутрішня енергія. Теплопередача», основна мета яких -  практичний характер фізичних знань. Акцентом на уроках було формування компетентнісного підходу до навчання. 
     Цікавий і змістовний був захист проєктної роботи «Фізика і гроші», де учні ділилися цікавими фактами з життя вчених-фізиків.
    Практичний психолог школи Рогова Анна Володимирівна провела з учасниками семінару заняття з елементами тренінгу «Зоряне небо».
     Підсумок семінару проведено у формі круглого столу, під час якого учасники ділилися враженнями і висловлювали власні побажання.


28.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад