Книга і комп’ютер в Устянській школі

     24 жовтня 2019 р. на базі Устянської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбувся районний семінар шкільних бібліотекарів  на тему: «Книга і комп’ютер як засоби отримання інформації у сучасному суспільстві».
   Зустріли учасників семінару адміністрація школи, учні та  шкільний бібліотекар Сировець В.С. Практичний психолог Бевзюк Г.С. провела вправу «Знайомство». Шкільний бібліотекар  познайомила з досвідом своєї  роботи  та провела екскурсію  шкільною бібліотекою.  Учасники семінару мали можливість  переглянути  виступ шкільної агітбригади «Наша школа». Директор школи Кустрич І.М. провів цікаву екскурсію школою. 
    Бібліотекарем школи Сировець В.С. проведено змістовний, повчальний бібліотечний урок на тему : «Книга чи комп’ютер: за і проти» та практичне заняття «Впровадження УДК в роботу шкільної бібліотеки». 


    Велике задоволення  гості отримали від  виховного заходу на тему «Країна щастя», який підготували вчитель музичного мистецтва Швець С.П. та педагог-організатор Атаманенко Т.В.
    Учасники семінару обговорили проведені заходи, вказали на позитивні сторони, надали слушні рекомендації. Методист районного методичного кабінету Куцак В.В.  звернула увагу  бібліотекарів на питання   щодо переходу шкільних бібліотек із системи ББК на УДК, оформлення звітів щодо фактичної кількості учнів та ін.
     Заключним акордом семінару була вправа, проведена практичним психологом «Мої враження». Учасники заходу щиро подякували господарям школи за семінар, проведений на високому рівні.
Валентина Куцак , методист РМК


25.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад