Підводимо підсумки Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу „КОЛОСОК- весняний 2019 ”

     У Міжнародному  природничому  інтерактивному  конкурсі  „КОЛОСОК –   весняний - 2019”  взяло участь 420 учнів з 22 закладів освіти Бершадського району.    
    Найактивнішими учасниками були учні Березівської (координатор Пастух О.В.), Дяківської (координатор  Шевченко С.М.), Маньківської (координатор  Волощук В.Л.), Поташнянської (координатор  Коцюба Л.С.) ЗОШ І-ІІ ст.;  Баланівської (координатори  Ковальчук Т.Т., Поворозний О.Л.), Флоринської (координатор Зелененька В.М.), Яланецької (координатор Варварина О.А.),  Бершадської №1(координатор Гуменюк Н.Д.), Бершадської № 3 (координатор Медвідь Ю.С.) ЗОШ І-ІІІ ст. 
      Розв’язавши тестові  вправи, учні отримали Сертифікати якості виконання завдань:  «Золотий Колосок» - 243;  «Срібний Колосок» - «Перлини зоряного неба»  (С1) – 81, «Мандрівка Європою» (С2) –  88,  «Хай буде світло» (С3) – 34;  сертифікат учасника конкурсу –  71.  Учасники отримали  також модель фулерену С60, а  координатори конкурсу -  календарі, плакати, а найактивніші - Подяки. 
        Звертаємо Вашу увагу, що конкурс «КОЛОСОК –  осінній 2019»  відбудеться  28 листопада 2019 року.    


       Завдання першого етапу конкурсу згруповані у три блоки: „Фізика і техніка”, „Жива природа”, „Хімія і життя”, які можуть бути об’єднані однією спеціальною темою. Спеціальні теми у 2019 році: „Я ♥ фізику” („Я ♥ читати” – для початкової школи), „Я ♥ біологію” („Я ♥ спостерігати” – для початкової школи), „Я ♥ хімію” („Я ♥ досліджувати” – для початкової школи).
         Заявки для участі у природничому інтерактивному учнівському конкурсі „КОЛОСОК –  осінній-2019»  можна подавати  подавати  у РМК  до  16  жовтня 2019 р.   Нагадуємо, що при умові участі у конкурсі  20 учасників 1–4 класів здійснюється передплата на газету „КОЛОСОЧОК”,    на кожних 50 учасників 3–11 класів – передплата  журналу  „КОЛОСОК”.  
          Підготуватися до конкурсу можна за матеріалами,  розміщеними на сайті:  http://kolosok.org.ua/ за посиланнями  запитання для підготовки до конкурсу, матеріали для підготовки до конкурсу.  
          Також пропонуємо до перегляду відео на YouTube, у якому Дарія Біда розповідає про використання матеріалів журналу “Колосок” на уроках предметного циклу природничих дисциплін, всеукраїнський конкурс "Учитель року" за версією науково-популярного журналу "Колосок" та конструювання інтегрованих уроків з природознавства у 1 класі: https://www.youtube.com/watch?v=inguxai4Mi4.
      Ваші діти дізнаються багато нового про світ природи, шукаючи відповіді на запитання, стануть допитливими, ерудованими «всезнайками»
       З повагою,  районний координатор конкурсу "КОЛОСОК"   Ірина Романчук


19.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад