Здорова молодь – здорова Україна!

     Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією в Устянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів стало проводити напередодні Дня фізичної культури та спорту Олімпійський тиждень. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя, це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників, який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини. Тому ми намагаємось дотримуватись цих принципів.


     Протягом Олімпійського тижня у школі були проведені години спілкування «Олімпійське сузір’я України»,  тематична лінійка «Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього». Учні та вчителі школи взяли участь у легкоатлетичному кросі, командних спортивних змаганнях з футболу, волейболу, стрибків в довжину та інших цікавих естафетах. 
   Учні та вчителі Устянської загальноосвітньої школи цей тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. Заручившись позитивними враження та натхненням для подальших спортивних досягнень, ми ще раз переконалися, що в нашій школі навчаються сильні, спритні та сміливі діти.
   Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!


17.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад