Спортивні змагання до Дня фізичної культури та спорту

      13 вересня 2019 року з нагоди Дня фізичної культури і спорту та у зв’язку з популяризацією фізичної культури та спорту, пропаганди здорового способу життя, залучення населення і дітей до занять фізичною культурою та спортом у м. Бершадь на стадіоні «Колос» відділом освіти, фізичної культури та спорту проведено районну спартакіаду «Здоров’я» серед учнів закладів загальної середньої освіти.
     У змаганнях прийняли участь 18 команд. Програма змагань  передбачала міні-футбол ( юнаки), волейбол (дівчата), стрітбол (юнаки) , легка атлетика.
      Учасників спортивного свята привітали  начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту  Оксана Тартачна та голова ради голів профкомів працівників освіти  Микола  Морочинський. Відбулось нагородження ветеранів фізичної культури і спорту.


Учасники змагань протягом кількох годин активно з’ясовували, хто із них сильніший, спритніший, витриваліший. 

Результати з видів спорту.
Міні – футбол :
1 місце -  Бершадська школа №2
2 місце - Бершадська школа №1
3 місце - Війтівська школа

Волейбол : 
1 місце - Бершадська школа №1
2 місце - Флоринська школа
3 місце - В.Киріївська школа

Стрітбол :
1 місце - Бершадська школа №3
2 місце - Війтівська школа 
3 місце - Устянська школа

Легка атлетика:
1 місце - Флоринська школа
2місце  - Красносільської школа
3 місце - Бершадська школа№1
 
У підсумку перше  загальнокомандне місце посіла Бершадська школа №1,  другими були учні Бершадської школи №3 і третім призером змагань стала  Устянська школа .
Успішно виступили на змаганнях команди  Бершадської №2,  Війтівської, Флоринської,  Красносільської, В.Киріївської шкіл.
Переможців і призерів нагороджено кубками  і грамотами відділу освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації.
Сергій Сировець, головний спеціаліст відділу освіти, фізичної культури та спорту


16.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад