ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ

     Пам’ять… Вона завжди з людьми. Вона нагадує нам, живим, про те, що герої не вмирають. Вони - в наших серцях.... Вони –  у спогадах, думках…
     На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві Указом Президента України 29 серпня оголошено Днем пам’яті захисників нашої держави. Цьогоріч Україна вперше відзначає День пам’яті загиблих за кращу долю, за світле майбутнє, за волю. 


     29 серпня 2019 року працівники відділу освіти, фізичної культури та спорту Бершадської райдержадміністрації та районного методичного кабінету разом з начальником Тартачною О. М., головою ради голів профкому працівників освіти Морочинським М. К. вшанували пам’ять захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Відбулося покладання квітів до меморіальної дошки та відвідування музею Гідності і Свободи на базі Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3. Також хвилиною мовчання працівники освіти вшанували загиблих Героїв Бершадщини, бо віддали вони своє життя заради миру, добра, справедливості, заради життя на землі. 
     Вічна пам’ять Героям!

Олена Деркач, методист РМК


29.08.2019 | Aдмін

Вернутись назад