Готовність закладів освіти району до нового навчального року

  

   Відповідно до наказу відділу освіти, фізичної культури та спорту №191 від 12.08.2019 року  «Про здійснення  перевірки стану  готовності  закладів загальної середньої освіти району до роботи в новому 2019-2020 н.р.» членами комісії  станом на 19 серпня здійснено перевірку готовності  25 закладів освіти до нового навчального року.  Комісія оглянула приміщення закладів, пришкільні території, харчоблоки, котельні, ознайомилася з навчальними планами роботи тощо. В ході перевірки особлива увага була приділена питанням облаштування перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи».



      Усі освітні заклади продемонстрували належну готовність до нового 2019/2020 навчального року. Вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.
     В цілому всі заклади загальної середньої та дошкільної освіти  відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.
     На сьогодні створення нового освітнього простору з урахуванням комфортних умов та впровадження інноваційних підходів у навчанні є одним із найбільш важливих завдань під час втілення концепції нової української школи, аби навчально-виховний процес проходив максимально продуктивно.


19.08.2019 | Aдмін

Вернутись назад