«Дивосвітне» табірне життя

     Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому літній пришкільний табір «Дивосвіт» при Яланецькій ЗОШ І – ІІІ ступенів став для дітей джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я. Усю виховну роботу табору колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще, пізнати багато нового та цікавого з історії свого села та краю.   У таборі 55 дітей цікаво провели свій час, насамперед це діти, які потребують особливої соціальної підтримки.



   Щоранку табір розпочинав свою роботу й закінчував організаційними лінійками. Після лінійки всі загони шикувалися на ранкову зарядку. 
     Протягом усього періоду функціонування табору було організовано розважальну програму: конкурси, вікторини, міні-концерти, спортивні змагання, музичні конкурси. Особливою популярністю користується у вихованців художньо-естетичний напрям роботи, бо саме заходи такої спрямованості сприяють розвитку обдарованості, дозволяють учням реалізувати свої творчі можливості, спробувати себе в різних ролях, проявити свій творчій потенціал. Завдяки пропозиціям дітей у таборі з'явились різноманітні заходи: танцювальний флешмоб «Радіють літу діти», День казки та День дитячої творчості та юних талантів, фестиваль талантів, виставка робіт юних гуртківців «Оксамитові фантазії», конкурси малюнків на асфальті, конкурс акторської майстерності та карнавал масок та ін.
     Під час підготовки до заходів та під час їх проведення учні розкриваються з найнесподіваніших сторін. Діти, які під час навчального року не проявляли жодних організаційних і творчих здібностей, отримали можливість «запалити свою зірку» і вже після цих літніх канікул продовжують брати активну участь у позакласній роботі школи.
Відпочинок у таборі «Дивосвіт» неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня були нові завдання, нові свята, змагання та конкурси. Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Це сприяло відпочинку дітей, покращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу. Крім цього, діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.
Валентина Олійник, заступник директора з виховної роботи Яланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів


25.06.2019 | Aдмін

Вернутись назад