Спортивне літо у Війтівці

    Літа кожна дитина чекає з нетерпінням, адже це час, коли можна по-справжньому відпочити і не думати про уроки. Пришкільний табір – одне із місць, де можна  змістовно провести час, побувати на різноманітних екскурсіях, взяти участь у цікавих конкурсах, інтелектуальних та  спортивних змаганнях, гумористичних, мистецьких та музичних виступах. Саме тому літній пришкільний табір «Джерельце» Війтівської ЗОШ став центром позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я для ста двадцяти його вихованців. 



     Відпочинок у таборі  неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня були нові завдання, нові свята, змагання та конкурси. Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Адже фізична активність дуже важлива для дитячого організму.
     Діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій в день відкриття спортивного сучасного майданчика зі штучним покриттям. На урочисте відкриття завітали народний депутат України Микола Кучер, начальник управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський, голова райдержадміністрації Іван Стефанцов, голова районної ради Михайло Бурлака.
     Раділо все село! Діти на новому майданчику влаштували флешмоб, співали і танцювали. Шкільна  футбольна команда вміло захищала ворота від перших голів, які намагалися забити почесні гості. 
   Табір закінчив свою роботу, діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо. А спортивний майданчик стане ще одним осередком молодіжного  життя у Війтівці.
Надія Рудь, директор пришкільного табору «Джерельце»


25.06.2019 | Aдмін

Вернутись назад