В Бершадській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 відбулося свято прощання з початковою школою

     Випускний – це завжди свято. І не важливо, чи це 11-ий, чи 4-й клас. У будь-якому разі – це певний рубіж, підведення підсумків та сподівання чогось нового, незвіданого.
     В учнів 4-х класів Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 відбулося свято прощання з початковою школою.
     З яким нетерпінням вони чекали цього свята. Старанно готувалися: вчили пісні, вірші, готували неймовірні номери.
     І на свято завітало стільки гостей! Вчителі, батьки, бабусі та дідусі, братики, сестрички та друзі. Випускники усім продемонстрували, чому вони навчилися та як здружилися протягом чотирьох років. У дитячих оченятах світилася радість, а на очах батьків виступали сльози любові та гордості за своїх дітей.


     Ще зовсім недавно учні переступили поріг школи, а сьогодні, озброєні значним багажем знань, випорхують з-під дбайливих крил своїх перших вчителів Пугач Світлани Миколаївни, Лавренюк Галини Михайлівни, Шевчук Оксани Петрівни у більш самостійне життя рідної школи.
     Щирі вітання майбутнім п’ятикласникам лунали від директора школи Гончарук Тетяни Дмитрівни, учителів та батьків .
      Школярики попрощалися з першими сходинками дитинства та першою вчителькою, яка впевнено вела їх стежинами шкільної науки, та пообіцяли своїм майбутнім класним керівникам і надалі бути взірцем у навчанні й вихованні.
      Любі діти! Хай труднощі вас не ля¬кають! Вірте в себе, свої сили, і у вас обов'язково все вийде. Запам'ятайте, справжньою людина може стати тільки тоді, коли твердо та впевнено пря¬мує до своєї мети. Бажаємо, щоб ваші мрії збувались, а ваші батьки пиша¬лися вами!


31.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад