«Світлячок» ділиться досвідом

     На базі закладу дошкільної освіти «Світлячок» с.Війтівка відбулось районне методичне об’єднання вихователів груп раннього віку на тему «Сенсорне виховання, як важлива складова всебічного розвитку дітей раннього віку». В даному закладі діє 4 групи, в яких виховуються діти від 2 до 4 років. Голова сільської ради Марія Василівна Замкова привітала присутніх вихователів, розповіла про поновлення матеріальної бази закладу, виконання норм харчування дітей та особливості роботи закладу в літній оздоровчий період.
     Завідуюча Любов Юрченко провела екскурсію-огляд подвір’ям закладу та груповими кімнатами, звернула увагу на створене в кожній віковій групі розвивальне середовище.


     У ході практичної частини семінару вихователі мали змогу переглянути та проаналізувати режимні моменти: ранкові гімнастики та інтегровані заняття, які підготували та на високому методичному рівні провели вихователі Світлана Козлова, Наталія Дяк, Тетяна Мазур та Надія Паламарчук. Вихователь Світлана Жучишина з вихованцями своєї групи провела виховний захід присвячений Дню матері та Міжнародному дню сім’ї. 
     Теоретична частина пройшла у вигляді круглого столу із обговоренням теми методоб’єднання. Методист даного закладу Алла Клебанська презентувала роботу вихователів ЗДО «Світлячок» з даного напрямку, запропонувала переглянути виставку дидактичних посібників з сенсорного розвитку дітей, яку підготували вихователі. 
Наталія Свистун, методист РМК з дошкільної освіти



15.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад