Материнське серце все відчуває, про все знає…

   В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає дуже світле та красиве  свято – День Матері.  Мама… Це – найдорожча і найцінніша у світі людина. Перші кроки, перші слова, перші здерті  коліна – все це її турботи, її справи, її життя.  Де б ми не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося, материнське серце все відчуває, про все знає.
   Зворушливе, по-домашньому затишне свято з нагоди Дня матері відбулося цими днями у Бершадській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів №3. Учні 6-Б класу на чолі з класним керівником Юлією Сергіївною Медвідь зібралися, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині - рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітати всіх жінок і побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення.


     Символічне свято рідної, найдорожчої неньки було заквітчане весняними квітами, оспіване у колискових піснях, прославлене у віршах про солодкі мамині вуста, сонячну світлу посмішку, віддану любов, лагідні мамині руки, про мамині сивини і очі-зорі, про золоте і щире мамине серце.
    З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям, емоційно і дуже зворушливо линули пісні у виконанні маленьких школярів. Щирими словами учні згадували найкращих матусених помічниць – бабусь, які все  встигають, на  всі  запитання  онучат  дають  відповіді. З щирою вдячність діти вручили бабусям  медалі «Добре  серце».
    Діти складали найніжніші слова про маму, жартували про звичайні матусені будні, підготували спеціальний випуск новин  «Особливе для найдорожчих». 
    Директор школи Тетяна Дмитрівна Гончарук подякував за чудове свято учням 6-Б класу, їх класному керівнику та всім іншим учасникам, які долучилися до його організації.
    Свято закінчилось, а приємні враження у батьків, задоволених виступами своїх дітей, залишаться ще на довгий час і будуть  тішити згадками до наступного Свята Матері.


13.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад