Виставка малюнків

        11 травня на центральному стадіоні "Колос" м. Бершаді в рамках проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") презентовано тематичну виставку малюнків гуртківців Бершадського Будинку дитячої творчості  та учнів загальноосвітніх шкіл району "Мій тато захищає Україну".
  Експозиція  робіт образотворчого мистецтва  вкотре переконує, що діти та молодь небайдужі до проблем та історичних подій в Україні, художніми засобами вони висловлюють свої страхи війни, емоції, сподівання, віру в щасливе мирне майбутнє. Тематика малюнків різноманітна: це і славні козаки, які боронили Україну в давні часи, і воїни Другої  світової війни, герої Майдану, учасники АТО, сучасні військові, пейзажі рідного краю. 


  Виставка є своєрідним мовчазним нагадуванням про те, що війна на сході України ще триває. І завдання дорослих та підростаючого покоління – шанувати геройський чин всіх борців за незалежність Української держави, свідомо  готуватись до військової служби для захисту Батьківщини, нести горде звання українця-патріота.



13.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад