Моніторинг стану реалізації основних положень Нової української школи

     Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.  
     18 квітня 2019 року у Бершадському районі членами моніторингової групи області Кривою Г.О., головним спеціалістом загальної та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Резніченко С.С, завідуючою методичним кабінетом Дашівської ОТГ, проводився моніторинг стану реалізації основних положень Нової української школи, нового Державного стандарту початкової освіти в перших класах закладів загальної середньої освіти району.


     Крива Г.О., Резніченко С.С. відвідали Бершадські ЗОШ І-ІІІ ступенів №1,3, Війтівську ЗОШ І-ІІІ ступенів та Флоринську ЗОШ І-ІІІ ступенів. 
     Під час моніторингу вивчався рівень організації умов навчання згідно з вимогами Державного стандарту початкової освіти, Концепцією Нової української школи, методичного забезпечення освітнього процесу в 1–х класах, ведення шкільної документації, контроль за організацією та здійсненням внутрішньошкільного керівництва та були відвідані заняття у перших класах, де зверталася увага на такі параметри оцінювання: діяльність учителя (організаційна, навчальна та розвивальна, виховна) та діяльність учнів.


19.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад