Підводимо підсумки впровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»

         На базі комунального вищого навчального закладу  «Вінницька  академія неперервної освіти»  відбувся  круглий стіл за участю фахівців психологічної служби, заступників директорів з виховної роботи, класних керівників  з метою підведення підсумків впровадження просвітницької програми виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».
         Зустріч відбулася в дружній позитивній атмосфері, у ході якої  учасники обмінювалися досвідом роботи,  презентували свої досягнення ,  ділилися особистими враженнями, проблемами. Бершадський район представляла координатор програми Рогова Анна Володимирівна – практичний психолог Флоринської ЗОШ І-ІІІ ст. , яка зазначила, що програма «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» впроваджується у 13 пілотних закладах освіти. До виховних та просвітницьких заходів було залучено 281 учня 7-х класів. Учасників семінару особливо зацікавили результати проведеного моніторингу серед дітей щодо ефективності даних  тренінгових занять. 


       На завершення   педагоги  об’єдналися в три групи для розгляду плану реалізації програми на наступний навчальний рік щодо подальшого впровадження системи виховних заходів у старшій школі. 
      Захід був змістовним та  надав впевненості для здійснення перспективних цілей у майбутньому.


17.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад